Personal Projects

Personal Projects

Silvia Sorina Munteanu – Presedinte al Asociatiei Semper Musica

logo-semper-musica-web

Asociatia Semper Musica a aparut din nevoia de a fi martori la proiecte cu rezultate reale si palpabile, proiecte la care sa contribuim pentru o schimbare in mai bine! Ne dorim schimbari rapide si de efect prin implicare comunitara. Cand spunem implicare comunitara, ne referim atat la noi, cat si la tine. Nu avem cum sa producem schimbari in mai bine fara ca toti sa contribuim asa ca, speram sa te avem alaturi de noi pe drumul catre schimbarile pe care ni le dorim!

De ce Semper Musica?

Pentru ca totul se petrece cu cantec!
Fiecare proiect scris si organizat, fiecare initiativa la care te gandesti si pe care vrei sa o faci, orice pas este de obicei cu cantec. Cantecul ne ajuta sa intelegem si sa invatam, dar pentru asta trebuie sa fim constienti de prezenta lui in viata noastra. Si nu in ultimul rand, Semper Musica pentru ca suntem iubitori de arta si de frumos si vrem sa aducem in atentia publicului sunete, instalatii, arii celebre si voci si sa ii sustinem pe cei care ne incanta de fiecare data.

Aria noastra de activitate este diversa si anume, de la ajutorarea copiilor si tinerilor aflati in dificultate, pana la cursuri de dezvoltare si consiliere, de la protectia mediului, pana la respectarea drepturilor omului, de la toate formele de arta si evenimente culturale, pana la oferirea de servicii de baza grupurilor vulnerabile.